Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zveme vás na DEK Webináře 2023

Atelier DEK vás zve na webináře zaměřené na trendy konstrukčních, materiálových a technologických řešení se zaměřením na konstrukce stropů a překladů, vč. jejich poruch z praxe nezávislého statika.

Webináře, jejichž garantem je Ing. Luboš Káně, Ph.D., technický ředitel Atelieru DEK, jsou pro zájemce zdarma a jsou akreditovány 1 bodem celoživotního vzdělávání ČKAIT.

První webinář bude odvysílán již ve čtvrtek 23. 2. od 9:30.

Zahájí ho Ing. Vít Kutnar, generální ředitel DEK a.s., svou přednáškou na téma Stavebnictví v roce 2023: prognóza vč. cenového výhledu, trendy, aktuální výzvy.

Představeno bude také nové systémové řešení betonových stropů a překladů BEST, vhodných pro každou stavbu bez ohledu na materiál použitého zdiva.

Technici Atelieru DEK se budou věnovat reálným případům s řešením poruch izolačních konstrukcí střech, fasády a spodní stavby.

Celý program završí téma Rekonstrukce teras Paláce Lucerna. Doc. Ing. Zdeněk Kutnar, CSc. nad archivními materiály zavzpomíná na nerealizovaný záměr jejich komplexní rekonstrukce z 80. let. 20. stol.

Autor návrhu nynější zdařilé rekonstrukce teras Paláce Lucerna, Prof. Ing. Mgr. Akad. arch. Petr Hájek, pak vysvětlí svou vizi a úskalí, která musel jeho atelier při návrhu překonat.

Na první díl webináře tematicky naváže druhý díl, který proběhne 23. 3. 2023.

Více informací a přihlášení na webináře


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama