Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sun System na veletrhu For Pasiv 9. 2. - 11. 2. 2023

Na 10. ročníku veletrhu FOR PASIV představí odborníci z prestižních firem zabývajících se problematikou nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb novinky ve svém oboru.

Celá akce bude podpořena širokou mediální kampaní, záštitami a odbornými partnery. Veletrh je určen pro firmy věnující se výstavbě a rekonstrukcím, dodávce stavebních materiálů a technického vybavení budov, diagnostice, auditům, financování a poradenství. Pasivní domy šetrné k životnímu prostředí se stávají stále atraktivnějšími a dostupnějšími.

Zájemci o moderní architekturu nebo s potřebou zkvalitnit svůj současný domov mohou navštívit poradenská centra a přednášky, které jednotlivé firmy připravily. Na stáncích se mohou podívat na ukázky materiálů, trendů, technologií a řešení úspor v novém bydlení.

Mezi vystavovateli najdete také stánek společnosti Sun System, která zde bude některé ze svých produktů vystavovat. Návštěvníci si je tak budou moci prohlédnout, vytvořit si lepší představu o barvách, materiálech či zpracování a pro případné dotazy jsou připraveni odborníci, kteří vám pomohou s výběrem.

Zajímá vás venkovní stínění? Pokud přemýšlíte o venkovních roletách, markýzách nebo pergole, přijďte se podívat. Sníte o větším soukromí kolem vašeho domu, chcete si zútulnit svou terasu? U společnosti Sun System určitě najdete řešení.

Na co se můžete těšit? Na veletrhu budou třeba vystaveny: bioklimatická pergola Tarasola Technic Pro, posuvná pergola Tarasola Cubic, bioklimatická pergola Alupergola Bioclimatic, pergola s pevnou střechou Alupergola Terasse, hliníkové oplocení Sun System, luxusní zahradní nábytek značky HIGOLD a terasové ohniště COSI.

Nabídka bioklimatických pergol


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama