Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Objevte ekologický posyp pro zimní údržbu komunikací a rychlou pomoc pro motoristy

Patříte-li k lidem, kteří s teprve s prvním sněhem zjišťují aktuální stav zásob zimního posypu, pak byste si měli pospíšit.

Zima už se totiž v plné síle ozvala a komplikuje dopravu nejen na dálnicích a silnicích, ale také v obytných čtvrtích, v pěších zónách, na parkovištích a podobných místech. Pokud vám ještě ke všemu není lhostejná ekologie a vliv chemických posypů na okolní přírodu, nebo prostě jen nemáte rádi slané mapy na botách, vyberte si pro doplnění zásob zimní posyp od Liaporu - lehký a vydatný inertní materiál pro údržbu kolem domů. Malé balení, které se snadno schová v kufru, může navíc skvěle posloužit jako rychlá pomoc při podkluzování kol aut třeba na horských silnicích.

Zimní posyp Liapor je ekologický zimní posyp, který nepoškozuje rostliny, zvířata, boty ani karoserie aut. Díky tomu ho lze použít také všude tam, kde platí zákaz chemických posypů. Navíc má proti konkurenci řadu výhod:

  • je 100% přírodní, 
  • až 3,5x vydatnější než jiné inertní posypy, 
  • účinný i při velmi nízkých teplotách, 
  • vhodný pro ruční i strojový posyp,
  • po zimě se navíc snadno uklízí a
  • neucpává ani nevydírá kanalizace.

Zimní posyp Liapor je vhodný pro domácnosti, malé i velké firmy, bytová družstva i správce komunikací. Pro menší odběratele je v nabídce v balení po 50 nebo 10 litrech třeba v e-shopu obchod.liapor.cz. Pro větší odběratele připraví Liapor dodávky v Big bazích nebo volně ložený.

Více informací


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama