Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lias Vintířov získal cenu v soutěži Nejlepší výrobce stavebnin roku 2021

Letos proběhl již 15. ročník soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku a mezi oceněnými nechyběl ani Lias Vintířov, lehký stavební materiál k. s., výrobce stavebních materiálů Liapor.

Svaz podnikatelů ve stavebnictví ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR každoročně vyhlašují soutěž Nejlepší výrobce stavebnin roku a Stavební firma roku. Letos proběhl jubilejní 15. ročník a mezi oceněnými nechyběl ani Lias Vintířov, lehký stavební materiál k. s., výrobce stavebních materiálů Liapor.

V rámci soutěže Nejlepší výrobce stavebnin se uděluje několik cen. Lias Vintířov soutěžil v kategorii do 350 zaměstnanců, kde se dostal do užší nominace šesti finalistů. I přes to, že hlavní cena této kategorie nakonec těsně Liaporu utekla, neodešli jeho zástupci domů s prázdnou. Lias Vintířov získal Cenu časopisu Stavebnictví, kterou převzal z rukou šéfredaktorky Ing. Hany Duškové zástupce společnosti Ing. Karel Vávra.

Více informací


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama