Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Český výrobek inspirovaný trendy z celého světa

Společnost JAP je ryze českou společností, která působí na trhu již od roku 1991. Nezůstali jsme stát na místě a své produkty i služby neustále zdokonalujeme. Usilujeme o maximální kvalitu.

Během vyvíjení našich produktů dbáme jak na praktickou, tak na estetickou stránku. Spojením těchto dvou podmínek vznikají jedinečné produkty do každého interiéru.

Jdeme s dobou, nezůstáváme zakotveni v době vzniku firmy a své produkty směřujeme do budoucnosti. Produkty vyvíjíme tak, aby odpovídaly požadavkům moderní společnosti. Zajímáme se o poptávky na trhu a oceňujeme zpětné vazby našich zákazníků. Jsme tu od toho, abychom naslouchali přáním společnosti. Dle individuálních přání zákazníků se snažíme vyjít vstříc i těm nejnáročnějším představám. Na základě domluvy tak vytváříme objednávky na atypické rozměry a do nevšedních prostor.

Sledujeme nejnovější trendy z oblasti interiérového designu. Záliba zákazníků v minimalistickém a nadčasovém designu nám neunikla, proto jsme naše produkty vyvinuli tak, aby odpovídaly nejnovějším trendům. Sledujte cestu původně malé české firmy, která nezamrzá v nudných a zastaralých produktech, ale zůstává i po letech svěží a energická.

Více informací naleznete na stránce firmy JAP FUTURE.


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 
Reklama