Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dílenské vozíky od KAISER+KRAFT jsou zárukou mobility a pořádku na pracovišti

Ideálním řešením pro přehledné uložení a připevnění nářadí, které musí být při práci na dosah ruky, jsou pojízdné dílenské nástrojové vozíky. Potřebnou mobilitu zajišťuje kombinace dvou pevných a dvou otočných koleček s brzdami, kterými je lze v případě potřeby zafixovat.


Nástrojový vozík se 137 kusy nářadí, ve čtyřech praktických pěnových vložkách, s pěti kuličkově uloženými zásuvkami včetně .

U KAISER+KRAFT si můžete vybrat z mnoha variant vysoce kvalitních dílenských vozíků různých velikostí. Mohou sloužit i jako mobilní montážní centra a prostor pro upevnění dílenských přístrojů díky děrovaným stěnám.

Vyberte si u KAISER+KRAFT z nabídky nástrojových vozíků značek EUROKRAFT, QUIPO, ANKE a Lista přesně podle požadavků, které má výbava vozíků splňovat při práci. Většina nástrojových vozíků je kromě pracovní desky vybavena různými velikostmi zásuvek s kuličkovým uložením pro vysokou nosnost a zajištěním proti nechtěnému vytažení. Můžete si vybrat i vozíky s flexibilním oboustranným výsuvem zásuvek či možností zajištění pomocí centrálního zámku.

 
 
Reklama