Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zásuvné regály KAISER+KRAFT – spolehlivé, praktické a variabilní

Efektivní ukládání a skladování zboží a materiálu je klíčové pro perfektně fungující výrobu i logistiku. Zásuvné regály KAISER+KRAFT jsou nejen bezpečné a stabilní, ale také velmi variabilní při sestavování.

Umožňují rychlou montáž i demontáž bez použití nářadí, takže rychlé proměny skladovacích prostor vám ušetří čas i náklady.

Zásuvné spoje jsou sice trochu dražší než šroubované, ale variabilita zásuvných regálů při změnách systému skladování a reorganizaci výrobních procesů vám investici mnohonásobně vynahradí.

Především v mobilních provozech a v krátkodobých skladech jsou zásuvné regály užitečnou výbavou. Kromě možnosti měnit uspořádání a kapacitu úložných prostor, poskytují zásuvné regálové systémy také možnost doplnění o zásuvky, kontejnery či přepravky. V dílně, výrobě, ve skladu i v kanceláři uspokojí i ty nejvyšší nároky na nosnost, bezpečnost a stabilitu.

Vyberte si z široké nabídky zásuvných regálů a regálových systémů KAISER+KRAFT a vybavte je také vhodnými doplňky podle svých individuálních potřeb. Logistika se stane vaší silnou stránkou.

 
 
Reklama