Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce Okentěs na vzduchový klín a chemické malty

V mimořádné 20% akci pro listopad/prosinec jsou 2 novinky: vzduchový klín Winbag Connect pro snadnější manipulaci a chemické malty zn. Fischer.

V letáku InfoOkentěs 6 Vám v mimořádné 20% akci pro listopad/prosinec nabízíme 2 novinky, představené v Dodatku č.2, vzduchový klín Winbag Connect a chemické malty zn. Fischer.


Vzduchový klín Winbag Connect

WINBAG MAX je velmi výkonný ručně ovládaný nafukovací vzduchový klín vyrobený z vláken vyztuženého materiálu, který vám ušetří práci. Je navržen tak, aby poskytoval maximální tlak až do 250 kg a může být používán v kombinaci s jinými podložkami a klíny v různých aplikacích.
WINBAG MAX umožňuje uživatelům nekonečné možnosti nastavování, šetří čas při instalaci oken, velmi těžkých dveří, umístění nábytku, kuchyňských linek a mnoha jiných domácích aplikacích.

Chemická malta FISCHER

FIS VL 300 T High Speed - chemická malta zimní - je dvousložková chemická malta na bázi vinylesteru vhodná pro rychlý postup prací za mrazivých teplot výrazně kratší doba vytvrzení.

  • Pryskyřice a tvrdidlo jsou uloženy ve dvou oddělených komorách. K jejich smísení a aktivaci dojde až ve statickém směšovači - 2ks v balení
  • Otevřené nespotřebované kartuše lze opět použít výměnou statického směšovače.
  • Je schválená pro použití do tažené zóny betonu a do zdiva, přičemž dosahuje vysokých únosností.
  • Pryskyřice přilepí kotevní šroub do otvoru po celém jeho povrchu a otvor zcela utěsní.
  • ETA-15/0539, ETAG 001-5EPD-FIS-20130268-IBG1-DE. Bez obsahu styrenu.

Použití: ocelové a tesařské konstrukce, zábradlí, fasády, schodišťové stupně, ocelové konzoly, stožáry, markýzy, přístřešky, satelitní anténySchváleno pro kotvení do: beton C20/25 až C50/60, tažená zóna, dutinové panely z lehčeného betonu, svisle děrované cihly, plné i děrované vápenopískové cihly, pórobeton


OKENTĚS, a.s.
logo OKENTĚS, a.s.

Velkoobchod - prodáváme okenní a dveřní těsnění, stavební a bytové kartáče, padací prahy, přechodové lišty. V nabídce máme také stavební chemii, kování pro okna i dveře, metry, hmoždinky, elektronářadí, rychlosvěrky... KATALOG PRO FIRMY ZDARMA! Dodávky ...

 
 
Reklama