Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka produktů pro správnou a řádnou montáž oken

Společnost Okentěs, spol.s r.o. pro vás připravila akční nabídku vybraných produktů pro správnou montáž oken pomocí systému i3.


Leták Akční nabídka produktů pro správnou a řádnou montáž oken
TP 652 illmod Trio+ (akční sleva -40%)

Multifunkční těsnící páska (3 v 1) splňující nejvyšší nároky na kvalitní, trvanlivé a rychlé utěsnění spár, navíc se jedná o „zelený produkt“ bez emisí. Určená pro běžnou výstavbu, rekonstrukce, zateplení spár, pasivní i nízkoenergetickou výstavbu! Těsnění je UV stabilní, vodotěsné do 600 Pa, vysoce vzduchotěsné a tepelně izolující! Akce platí pro všechny námi nabízené rozměry!

TP 600 illmod 600, rozměr 15/5-10mm (akční sleva -56%)

Okenní těsnící páska určená pro rychlé a kvalitní utěsnění připojovací spáry oken a balkónových dveří. Utěsněná spára je vodotěsná, páska je trvale UV stabilní, paropropustná a zároveň výborně tepelně izoluje.

ME 500 Twin Aktiv EW 70mm s butylem (akční sleva -40%)
ME 503 Twin Aktiv VZ 60mm s perlinkou (akční sleva -40%)

Unikátní okenní těsnící fólie jsou vhodné jak pro utěsnění interiérové části spáry, tak i její exteriérové části. Fólie mění svou těsnost vůči vodním párám podle měnící se vlhkosti prostředí.

FM 355 Nízkoexpanzní perfekt pěna 880ml (akční sleva -29%)

Nízkoexpanzní PUR pěna s inovovanou chemickou recepturou s vysokou vydatností (až 17m ve spáře 3x7cm), minimálním smrštěním a aplikovatelností po celý rok. FM 355 je ideální pro utěsnění připojovací spáry oken, dveří, utěsnění spár otvorů a prostupů.

Další produkty ze systému i3, které jsou v akční slevě do 4.5.2014, sledujte na: akce/novinky/výprodej a objednat můžete na www.okentes.cz
Více o Akční nabídce produktů pro správnou a řádnou montáž oken


OKENTĚS, a.s.
logo OKENTĚS, a.s.

Velkoobchod - prodáváme okenní a dveřní těsnění, stavební a bytové kartáče, padací prahy, přechodové lišty. V nabídce máme také stavební chemii, kování pro okna i dveře, metry, hmoždinky, elektronářadí, rychlosvěrky... KATALOG PRO FIRMY ZDARMA! Dodávky ...

 
 
Reklama