Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Oslava 25 let společnosti DELTA

Výjimečný večer na oslavu 25 let společnosti DELTA se uskutečnil v prostorách romantické kaple Sacre Coeur. Zástupci společnosti si spolu s hosty připomenuli významné události a atmosféru tohoto roku, jak ve společnosti DELTA, tak na českém trhu.

Celý večer byl zahájen oficiální částí, kde zástupci DELTA společně krátce zavzpomínali na rok 1993 a spolu s hosty si připomenuli významné události a atmosféru tohoto roku, jak ve společnosti DELTA, tak také na českém trhu.

Tuto část zpestřily osobní vzpomínky na začátky české DELTY, o které se s publikem podělil přímo jeden ze zakladatelů firmy DELTA, Wilhelm Greiner, spolu s českým jednatelem Erikem Štefanovičem.

Druhý blok oficiálního programu DELTA věnovala ukázce toho, jaká je DELTA dnes, jak se skutečně za uvedené čtvrtstoletí společnost změnila a vyrostla ve společnost se 180 zaměstnanci působící ve čtyřech zemích Evropy. Na své začátky a toto období na pódiu zavzpomínal český prokurista Zbyněk Kovář. Poslední blok oficiální části věnovaný budoucnosti prezentoval mluvčí celé skupiny firem DELTA Wolfgang Kradischnig, jež nastínil základní výzvy, které před firmou DELTA do budoucna nejen v česko-slovenském stavebnictvím stojí a jakým směrem bude DELTA kráčet dál.

Slavnostním večerem hosty provázela v českém jazyce Anička Beránková a v německém jazyce Petr Kumpfe.

Během večera hosty provázel k tanci a poslechu saxofonista René Junior a dámské smyčcové trio Trio Nobles. Svým uměním kouzel, iluzí a čar pobavil hosty také iluzionista Radek Bakalář.

Celým večerem se nesla příjemná atmosféra, která pro mnohé z hostů pokračovala také druhý den, v pátek 21. září. Na tento DELTA zorganizovala pro své hosty prohlídku starobylé Prahy ukončenou projížďkou po Vltavě.

Společnost DELTA slaví 25 let
Společnost DELTA slaví 25 let
DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.
logo DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.

Soustřeďujeme ve svém týmu více než 400 odborníků a expertů na architekturu, projekci staveb včetně BIM projektování, projektový management a celkové řízení a koordinaci staveb včetně detailního stavebního dozoru - digitální nástroje Datenpool, PlanRadar, ...

 
 
Reklama