Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Park P3 Mladá Boleslav jako jedna z posledních možností pro dodavatele mladoboleslavské automobilky

Automobilový průmysl je v Česku na vzestupu a tvoří nezanedbatelnou jednu pětinu veškeré průmyslové výroby. Středobodem tohoto světa je Mladá Boleslav a zdejší hlavní závod Škoda Auto.

Park P3 Mladá Boleslav
Park P3 Mladá Boleslav

Když dnes dodavatelé mladoboleslavské automobilky hledají v blízkém okolí hlavního závodu volné skladové či výrobní prostory, mají omezené možnosti. Jednu z posledních atraktivních lokalit nabízí park P3 Mladá Boleslav, kde je aktuálně k dispozici přes 20 000 m2 pro výstavbu na míru.

„Spolu s náběhem nových modelů Škoda Auto pro roky 2019 a 2020 a plánovaným rozvojem segmentu elektromobilů rostou i nároky na dodavatele vybraných dílů. Volné pozemky pro výrobní a skladovací prostory proto rychle mizí. V parku P3 Mladá Boleslav jsme ještě schopni připravit pro nájemce haly na míru o výměrách 15 000 m2, menší 5 000 m2 a nejmenší 3 500 m2, a to ve velmi krátkém čase šesti měsíců,“ vysvětluje Tomáš Míček, ředitel P3 pro Českou republiku.

Park P3 Mladá Boleslav se nachází v průmyslové zóně Plazy, pět minut jízdy do klíčového závodu Škoda Auto. Nyní zde mají zázemí dvě společnosti. Jeden z nejvýznamnějších světových dodavatelů akustických komponentů pro automobilový průmysl, HP-Pelzer, a Yapp Czech Automotive, zaměřující se na výrobu a vývoj plastových palivových systémů.

 
 
Reklama