Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěže, poradenství a bohatý doprovodný program na Stavebních veletrzích Brno

Již tuto středu 25. 4. startuje Stavební veletrh Brno 2018. Návštěvníkům nabídne kromě novinek z oboru stavebnictví, nových technologií a trendů také zajímavé akce a soutěže.

Stavební veletrhy Brno 25. - 28. 4. 2018
Stavební veletrhy Brno 25. - 28. 4. 2018

Nechte si poradit od nezávislých odborníků

Pokud si na veletrh přinesete vlastní plány stavby či rekonstrukce, najdete zde řadu odborníků, kteří vám poradí, jak je vylepšit, jak ušetřit nebo zajistit lepší funkčnost stavby. Kromě samotných vystavovatelů se můžete poradit na stánku České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě ČR (ČKAIT) – Stavební poradenské centrum, Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD), Centra pasívního domu, Poradenského centra pro BIM nebo v Poradenském centru pro okna a stínicí techniku.

Své poradenství poskytuje také Cech topenářů a instalatérů ČR či Státní fond životního prostředí. Rady ohledně financování bydlení či investic Vám ráda poskytne Firma na důvěru. Za veletrh Mobitex najdete pomoc u Cechu čalouníků a dekoratérů a Klastru českých nábytkářů.

Doprovodný program pro každého

Zahajovací konference pod záštitou ČKAIT a Českého svazu stavebních inženýrů je pořádaná v rámci tradičního Inženýrského dne. Letošním tématem konference jsou „Rychlá železniční spojení v ČR“.

Zajímavé informace přinese i cyklus přednášek na téma Zdravé bydlení v moderní dřevostavbě nebo Posuzování stavebních výrobků.

Dále se kromě přednášek týkajících se například chytré koupě nemovitosti a právních otázek kolem bydlení nebo protipovodňové ochrany města Brna můžete dozvědět, jak lze ušetřit využitím dotací od Státního fondu životního prostředí ČR v rámci programů Nová zelená úsporám nebo Dešťovka.

Kompletní doprovodný program

Hlasujte pro České a slovenské stavby století

Anketa bude spuštěna 25. 4. 2018. Více informací ZDE


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama