Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Blíží se Stavební veletrhy Brno 2018

Stavební veletrhy Brno se v letošním roce konají od 25. do 28. dubna. Souběžně se na brněnském výstavišti uskuteční veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX.

Stavební veletrhy Brno se konají od 25. do 28. dubna 2018
Stavební veletrhy Brno se konají od 25. do 28. dubna 2018

Na jednom místě tak budou k dispozici novinky a trendy jak pro samotnou stavbu, rekonstrukci, tak i pro výběr kvalitního a zdravotně nezávadného nábytku a vybavení interiéru. Základní vstupné při registraci on-line je 140 Kč, vstupné na místě pak bude 180 Kč.

ONLINE REZERVACE

Novinky na expozicích vystavovatelů

  • milovníci klidu a ticha ocení Wienerberger akustickou cihlu,
  • největší výběr komínů pro vaši stavbu zase najdete na expozici firmy Schiedel,
  • další novinky ZDE.

Atraktivní doprovodný program

Nabídku vystavovatelů doplňuje doprovodný program veletrhu, který se každý den bude věnovat hned několika atraktivním tématům aktuálním nejenom ve světě stavebnictví. Nechybí ani bezplatná odborná poradenská centra, která budou v provozu po celou dobu konání veletrhu.

Zahajovací konference SVB se bude věnovat železniční dopravě

Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě ve spolupráci s Českým svazem stavebních inženýrů a společností Veletrhy Brno pořádá tradiční Inženýrský den. Pro letošní rok jde o zahajovací konferencí Stavebních veletrhů Brno, která se bude konat v sálu Morava pavilonu A brněnského výstaviště 25. dubna 2018 od 10 hod. Téma konference je „Rychlá železniční spojení v ČR“ a vystoupí na ní zástupci Ministerstva dopravy ČR, Správy železniční dopravní cesty či Fakulty stavební VUT v Brně

Veletrh PTÁČEK při Stavebních veletrzích Brno

Souběžně se Stavebními veletrhy Brno bude probíhat v pavilonu V i Veletrh PTÁČEK společnosti PTÁČEK – velkoobchod, který bude zpřístupněn široké veřejnosti v pátek 27. a v sobotu 28. dubna. V rámci této akce představí společnost PTÁČEK – velkoobchod, a. s. svoji nabídku výrobků více než 130 dodavatelů z oboru topení – plyn – voda – sanita – inženýrské sítě.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama