Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak vybrat kvalitní dřevostavbu poradí veletrh FOR WOOD

Devátý ročník veletrhu dřevostaveb a využití dřeva pro stavbu se uskuteční souběžně s největším stavebním veletrhem v České republice FOR ARCH ve dnech 16. – 20. září 2014 v areálu PVA EXPO Letňany.

logo veletrhu for wood

Veletrh naváže na hlavní téma veletrhu FOR ARCH, kterým je letos revitalizace a rekonstrukce. Podtitulem veletrhu FOR WOOD bude letos kvalita dřevostaveb.„Dřevo bylo a stále je jedním z nejvyužívanějších stavebních materiálů. Dřevostavby se staly moderním trendem nejenom jako ekologický a zdravý způsob bydlení, ale zejména pro svoji efektivnost a úspornost,“ vysvětluje Martin František Přívětivý, ředitel obchodního týmu veletrhu.

Pro návštěvníky budou připraveny expozice široké škály vystavovatelů, kteří představí novinky a trendy z oblasti dřevěné konstrukce, strojního vybavení a výstavby masivních dřevostaveb. Zájemci o dřevěné stavění tak budou moci načerpat informace od plánování stavby až po její realizaci. Prohlédnout si budou moci materiály pro dřevostavbu a konstrukci, základy a opláštění pro dřevostavby, stroje, zařízení, nářadí a nástroje a software pro dřevěné stavby a konstrukce. Na veletrhu budou zastoupeni také výrobci a dodavatelé strojního vybavení pro opracování dřeva či úpravu polotovarů a chemie a sanačních prostředků. Program doplní atraktivní přednášky, semináře a odborné konference. Hlavní téma veletrhu podtrhne konference s názvem „Kvalitní dřevostavba“. Zájemci se zde dozví vše potřebné pro stavbu počínaje výběrem kvalitních surovin pro stavbu, až po užívání a kvalitu bydlení. Odborníci doplní přednášku konkrétními příklady z praxe.

Partnerem veletrhu a konference je ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ.

stánky na veletrhu for wood 2013
expozice veletrh for wood 2013


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama