Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dokonalé zateplení fasád nabízí společnost PROFI am BAU CM

Pod názvem Profi nabízí společnost PROFI am BAU CM kontaktní zateplovací systémy (obecně označované zkratkou ETICS). Zákazníci mohou volit varianty podle použité izolace i typu podkladu. Výrobce garantuje plnou funkčnost systémů 25 let.


Společnost PROFI am BAU CM má pro zákazníky připraveny dva druhy zateplovacích systémů:

  • Profi EPS-System − kontaktní zateplovací systém s izolantem z polystyrenových desek. Profi EPS-System je vhodný pro většinu zateplovaných staveb, jako jsou rodinné domy, bytové domy a průmyslové objekty.

  • Profi Steinwolle-System (MW) − kontaktní zateplovací systém s izolantem z minerální vlny. Tento systém je vhodný především pro stavby s požadavkem na zvýšenou požární odolnost.

Kvalitní a prověřená řešení


Oba zateplovací systémy od PROFI am BAU CM, spol. s r. o., splňují všechny technické požadavky kvalitního zateplovacího systému.

Jsou prověřeny nezávislým a státem autorizovaným, zkušebním ústavem a samozřejmě odpovídají kritériím směrnice ETAG 004 a ostatním platným předpisům.

 

Revoluční novinka: univerzální zateplovací systém

Firma PROFI am BAU CM nyní nabízí nové zateplovací systémy. Na trh je uvedla pod názvem Profi Uni a k mání jsou opět ve dvou provedeních podle použitého izolantu: Profi Uni-EPS a Profi Uni-MW. Tyto systémy jsou konstruovány s důrazem na univerzální použití, proto se hodí k zateplení


  • podkladu ze zdiva nebo z betonu,
  • desek vyrobených ze dřeva a dřevních materiálů,
  • ocelových plechů od tloušťky 0,6 mm.
 

Profi EPS-System
Profi EPS-System
Profi Steinwolle-System
Profi Steinwolle-System
Sokl
Sokl

 

Nevhodným podkladem pro tyto systémy jsou jen sklo, plasty lamináty a živice. Oba systémy jsou samozřejmě certifikovány.

Zájemci o zateplovací systémy od PROFI am BAU CM
najdou podrobné informace na stránkách společnosti www.profiambau.cz.

 
 
Reklama