Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak zvýšit hodnotu a prodloužit životnost stavby poradí firma Revolt

Mnohdy si to plně neuvědomujeme, ale našimi domácnostmi i firmami naprosto zbytečně protékají peníze za nákladný provoz. Když je sečteme za celý rok, dojdeme k poměrně velké částce. Například tepelné ztráty jsou slabinou bydlení, kterou dlouho tolerujeme, přitom stačí jen zjistit možnosti efektivního hospodaření s energií a vybrat si tu nejvhodnější.

Optimální řešení pro vaši domácnost vám nabízí firma Revolt, s. r. o. Má za sebou už celou řadu úspěšných projektů. Více se o nich dozvíte na www.revolt.cz.

Kvalitní servis od A do Z, na který se můžete spolehnout

Společnost Revolt, s. r. o. se věnuje komplexním službám pro energetické úspory budov a pomáhá tak zákazníkům zvyšovat kvalitu života. Zaměřuje se na zateplování domů, solární systémy, tepelná čerpadla, ale také na revitalizace panelových domů, půdní vestavby a střešní nadstavby. Tým odborníků poskytuje klientům veškerý servis, od návrhu přes projekt, financování, až po samotnou realizaci, servis a odborné poradenství. Jednotlivé kroky řeší firma Revolt, s. r. o. s profesionálním přístupem a využívá dlouholetých zkušeností svých pracovníků. Její pobočky najdete v Ostravě, Třinci a Praze, ale zakázky realizuje v rámci celé České republiky.

Český Brod
Lodžie Třinec

Kvalifikovanost této stavební společnosti dokazují nejen četné dokončené projekty, ale i další úspěchy, například 1. místo v soutěžích Barevný dům 2013 nebo Obnova fasád stávajících objektů 2013. Postupem času se firma také stala držitelem několika uznávaných dokumentů. Patří mezi ně certifikáty ČSN EN ISO 9001:2009, ČSN EN ISO 14001:2005, ČSN OHSAS 18001:2008 a především certifikát ETICS/032/2010. V roce 2013 navázal Revolt, s. r. o. spolupráci s významným severským partnerem. Je jím švédská společnost Nibe s padesátiletou tradicí, která se specializuje na tepelná čerpadla. Další podrobnosti a reference si můžete prohlédnout na webových stránkách www.revolt.cz.

Tepelné čerpadlo Jablunkov, ul. Lipová
Revitalizace a tepelné čerpadlo Jablunkov, ul. Lipová

Jak zvýšit hodnotu a prodloužit životnost stavby

Máte v plánu v budoucnu prodat dům či byt? Chcete jednoduše ušetřit náklady na vytápění? Pak vám může pomoci právě společnost Revolt, s. r. o. Pracuje pro bytová družstva, společenství vlastníků, firmy i jednotlivé domácnosti. Díky nejnovějším technologiím probíhají stavební úpravy v co nejkratší době a za příznivou cenu, ale zároveň velmi kvalitně. Stavby staršího data se tak díky kompletní revitalizaci či rekonstrukci promění v moderní a úsporná místa pro život.





Pokud vlastníte rodinný dům, můžete své náklady na vytápění snížit důkladným zateplením až o 40 %. Investice do tepelného čerpadla nebo solárního systému se vám vrátí přibližně do 5 let. Navíc dokáže navýšit energetické úspory o další procenta na velmi dlouhou dobu dopředu. Stejné postupy pro snížení provozních nákladů se týkají také firem a průmyslových prostorů. Udělejte krok k ušetření peněz tím, že budovu zateplíte, vyměníte okna nebo přejdete na ekologické vytápění či ohřev vody. Firma Revolt, s. r. o. vám poradí, jak nejlépe úpravy financovat, popřípadě za jakých podmínek získat státní dotaci. Alternativní způsoby vytápění a možnosti hospodaření s energií vás příjemně překvapí. Pro další zajímavosti ohledně úspor navštivte www.revolt.cz.

Dopřejte svému bydlení odbornou péči. S firmou Revolt, s. r. o. bude vaše domácnost v těch nejlepších rukou. Úpravy na špičkové úrovni vám zajistí co nejkratší dobu návratnosti investic na úsporná opatření a výrazně prodlouží životnost celého obydlí.

 
 
Reklama