Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Revitalizací domu si zajistíte úspory na desítky let dopředu

Čím je váš dům starší, tím náklady na jeho údržbu a vytápění rostou. Opravy přibývají a zároveň také klesá jeho celková hodnota. Jak tomu zabránit? Zapeklitý problém omezené životnosti rodinného nebo panelového domu se dá vyřešit investicí do revitalizace. Že si ji nemůžete dovolit? Existují způsoby, jak výrazně snížit náklady na zateplení, získat státní dotace nebo se dohodnout na výhodném financování od firmy Revolt. Více informací o něm najdete na www.revolt.cz.


 

Změňte staré bydlení na energeticky nenáročné

Revitalizace znamená úpravu obvodového pláště při opravě domu. Jedná se o rozumný krok, kterým prodloužíte jeho životnost a zároveň ušetříte náklady na energie po dobu dalších desetiletí.

Neinvestujte do opakujících se lokálních oprav, ale do celkového úsporného opatření, které se vyplatí více. Díky němu zvýšíte hodnotu vašeho bydlení o 15–20 % a samozřejmě zlepšíte jeho estetickou atraktivitu. Revolt dokáže proměnit letitou stavbu na moderní a energeticky úsporný dům. Kvalitní zateplení rodinného domu může snížit náklady na vytápění až o 40 %. Má pozitivní vliv na statiku, protože výrazně omezuje dopady změn teploty. Tím také minimalizujete častý problém se vznikem plísní, které se tvoří v místech srážení vlhkosti. Ještě větší energetické ztráty než obvodové zdivo mají na svědomí stará okna. Pro své vynikající tepelně a zvukově izolační vlastnosti se často při jejich výměně používají okna plastová.

Společnost Revolt, která se stala řádným členem Cechu pro zateplování budov, se postará o ideální řešení na míru vašemu domu. Díky a optimálnímu financování a výhodným úrokovým sazbám, které nabízí, jsou úsporná řešení dostupná všem domácnostem. Při revitalizaci můžete také zažádat o státní dotaci. Pro další podrobnosti navštivte www.revolt.cz.




Revitalizace vyřeší tepelné ztráty a končící životnost panelových domů

Většina panelových domů revitalizaci nutně potřebuje, protože jejich životnost, původně plánovaná na 30–40 let, se nyní chýlí ke konci. Pokud žijete v takovém domě, měli byste společně s ostatními nájemci či vlastníky zvážit možnosti rekonstrukce a revitalizace. Co nejvíce zabráníte tepelným ztrátám i vlhnutí zdiva a chráníte tak jeho konstrukci domu. Pomocí opatření v podobě zateplení, hydroizolace, oprav střechy, rekonstrukce balkonů nebo výměny oken se dá životnost panelových domů prodloužit na dlouhá léta dopředu. Pokud navíc využijete možnosti alternativní energie, snížíte tím náklady na vytápění až o 80 %.

Výhodným a zároveň vzhledově příjemným řešením ploché střechy panelového domu může být střešní nadstavba. Pomocí této stavební úpravy získáte luxusní prostory, které se dají využít jako byty nebo kanceláře. Jejich prodejem následně pokryje družstvo nebo společenství vlastníků až 50 % nákladů na revitalizaci. Potom není potřeba, abyste žádali o dlouhodobý úvěr nebo navyšovali příspěvky do fondu oprav.

Firma Revolt vám při úpravách domu nabízí komplexní služby, to znamená od přípravy projektu přes zastupování na úřadech až po kolaudaci, následný servis a odborné poradenství. Kompletní nabídku služeb najdete na www.revolt.cz. Budoucnost vašeho bydlení můžete příznivě ovlivnit. Vložené investice se vám vrátí v podobě dlouhodobých úspor.




 
 
Reklama