Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prověřená cesta při stavbě domu - program POROTHERM DŮM Wienerberger

Tak výhodné podmínky při pořizování vlastního domu tu ještě nebyly! S programem PDW si postavíte rodinný dům s nadstandardní finanční zárukou, kontrolou kvality provedení stavby a hlavně prověřenými profesionály. Proto není důvod více váhat.


Program výstavby rodinného domu PDW, nabízí zájemcům mnoho nedocenitelných výhod, které jsou klíčové pro úspěšné vybudování obydlí, které je bezesporu pro většinu z vás největší životní investicí.

Co vám POROTHERM DŮM Wienerberger nabízí?

Kompetentní stavební firma

Jedná se o výběr prověřených stavebních firem (v rámci celé ČR), které jsou registrované v programu PDW. Všechny uvedené stavební firmy jsou pravidelně proškolovány a při své práci využívají moderní technologické postupy zdění s materiálem Porotherm Profi.

Jedná se o tyto stavební společnosti:
1.VASTO spol. s r.o., A V stav, spol. s r.o., Gostas s.r.o., HARMONY SZ, a.s., JOSTRA cz spol. s r.o., MONTIS PLUS, spol. s r.o., Sebapol, spol. s r.o., SENEST spol. s r.o., Solidní domy s.r.o., Spro stavby, obchod, dopravu a služby, s.r.o., STABOS stavební, spol. s r.o., STAKL – stavby a střechy s.r.o., STATING s.r.o., Stavby Jožák, s.r.o., STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA, s.r.o., Stavební firma SIXL, spol. s r.o., Stavební společnost Mutina Zdeněk, spol. s .r.o., STAZO, spol. s r.o. a Traspol s.r.o.

Více zde >>


Garanční listina v hodnotě 250.000 Kč

Slouží jako záruka pro případ vyhlášení konkurzu na majetek stavební firmy nebo přímo její likvidace v průběhu stavby. Díky garanční listině máte jistotu, že stavba vašeho domu bude pokračovat i za neočekávaných okolností bez vašeho dalšího finančního zatížení.

Nezávislá kontrola a vystavení certifikátu

Při splnění všech jakostních kritérií a norem, vydá nezávislý kontrolní úřad (CSI nebo TZÚS) certifikát kvality na rodinný dům. Tato bezplatná kontrola probíhá po dokončení hrubé stavby, respektive po dokončení domu na klíč.

Sleva 50 % na vybrané typové projekty

Po zapojení se do programu POROTHERM DŮM Wienerberger získáte exkluzivní slevu ve výši 50 % na jeden z 80 - ti vybraných typových projektů společnosti G SERVIS CZ s.r.o. V nabídce naleznete architektonicky více či méně náročné projekty, patrové domy, bungalovy… stačí si jen vybrat!

Více zde >>

Více informací získáte také na www.wienerberger.cz

 
 
Reklama