Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Světový nábytkářský design nyní také v České republice

Moderní nábytek, nejkvalitnější materiály a dokonalé ruční zpracování, na kterém spolupracují přední tuzemští i světoví architekti a designéři, i to je sortiment rodinné firmy Triant, která již přes čtvrt století vybavuje luxusním nábytkem byty, kanceláře, hotely, ambasády a ministerstva.

Stylový a designový nábytek byl ještě před dvaceti lety poměrně výjimečným jevem jak v českých domácnostech, tak v kancelářích. Dnes je situace jiná – takovéto vybavení už je běžnou součástí mnoha soukromých interiérů, ale také firem, kterým záleží na tom, aby se prezentovaly před klienty a partnery v seriózním světle. Přesně na tyto privátní i firemní klienty cílí český výrobce nábytku Triant, který úzce spolupracuje se světovými značkami, špičkami v oboru nábytkářského designu.


Luxusní přehlídka španělského designu k vidění v Průhonicích

Mezi atraktivní kousky v sortimentu českého výrobce a dodavatele klasického a designového nábytku Triant se bezesporu řadí i nová kolekce španělské firmy La Ebanisteria. Klíčem k úspěchu designového nábytku, který je inspirován klasikou, byli a dodnes jsou nejlepší stroje, zkušení specialisté a přesná ruka. Na každém kusu nábytku tak můžete obdivovat precizní provedení dotažené do nejmenších detailů. Díky moderním výrobním technologiím, práci s vysokým leskem a vytváření speciálně strukturovaných povrchových úprav vytváří La Ebanisteria jedinečný design, elegantně kombinující křivky stylového nábytku, čisté linie, vysoký lesk a sklo. Výsledkem jsou originální kousky nábytku, které můžete nejen obdivovat, ale také si je rovnou odnést domů, pokud navštívíte showroom společnosti Triant v Praze - Průhonicích.

Trend v oblasti nábytkářského designu: Ohýbané židle potažené kůží

Čím dál častěji se výrobci nábytku po celém světě zaměřují právě na čisté linie v kombinaci s elegantními křivkami nábytku. Ukázal to i letošní 55. ročník milánského veletrhu Salone del Mobile – prestižní přehlídka toho nejlepšího ze světa nábytkářského designu. Dokladem toho je také další nová kolekce nábytku, kterou najdete pod hlavičkou firmy Triant. Elegantní a zároveň moderní kolekce dánského výrobce Dan – Form, předního světového producenta ohýbaného nábytku, vyniká zejména svým kvalitním řemeslným zpracováním, ale také důrazem na ekologicky šetrnou výrobu.

„Čím dál větší množství lidí v současné době dokáže ocenit originální vzhled stolu, židle nebo knihovny. Zákazníci chtějí něco, co nemá nikdo jiný. Prostě jedinečný kousek, který navrhl uznávaný a zkušený designér. A není to jen o současných trendech a extravagantních tvarech. Zákazníci současně vyžadují, aby byl nábytek zároveň reprezentativní, aby bylo na první pohled zřejmé, že jde o kvalitní materiál,“ vysvětluje současné trendy a požadavky zákazníků v oblasti designového nábytku Ondřej Horák ze společnosti Triant, která obě zmíněné kolekce v ČR nabízí.

 
 
Reklama