Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplete dům za tři hodiny a ještě tuto zimu ušetříte tisíce!

Odešlete nezávaznou poptávku do 15. února, jako dárek obdržíte proměření domu termokamerou zdarma

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. přichází uprostřed mrazivé zimy s výhodnou nabídkou. Kdo odešle do 15. února nezávaznou poptávku na zateplení domu foukanou minerální izolací MAGMARELAX®, obdrží k zateplení půdy bezplatné proměření objektu termokamerou a získá tak zdarma důležité informace o stavu izolace svého bydlení.

MAGMARELAX® je moderní metoda zateplení domu. Aplikací se zamezí úniku tepla z domu stropem, čímž dochází k úspoře až třetiny nákladů na vytápění objektu.

Stropem domu totiž uniká bez užitku až třetina tepla. Ohřátý vzduch, přesně podle fyzikálních zákonů, stoupá vzhůru a hledá skulinku, kudy by unikl z vytápěného prostoru. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinými slovy – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací MAGMARELAX®. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace do dutiny. Není-li dutina k dispozici, fouká se minerální čedičová vata na plochu půdy.

Minerální izolace nejen výborně tepelně izoluje za třeskutých mrazů, ale účinně zabrání přehřívání místností v patře i za žhavých letních dnů. V zimě ušetříte až třetinu nákladů za topení, v létě za klimatizaci. Za rok jsou to tisíce. Překvapí vás příznivá cena izolace i výhodná možnost financování!

Minerální izolace MAGMARELAX® účinně zabraňuje vzniku plísní, je nehořlavá, odolá i hlodavcům. Svou vynikající izolační schopnost si udrží po desítky let, protože nesléhá.
Minerální vata se aplikuje foukáním hadicí z vozu přistaveného před domem. Samotné foukání izolace je běžně hotové za 3 hodiny. Práce probíhají za normálního provozu domácnosti, za každého počasí, bez velkého hluku a nadměrné prašnosti.

Akce probíhá do 15. února 2012 a zúčastnit se může skutečně každý !!!

Najděte si pár minut. Klikněte na webovou stránku www.ippolna.cz, vyplňte jednoduchý dotazník a odešlete svou nezávaznou poptávku! Získáte nejen nejprodávanější foukanou minerální izolaci, ale navíc dárek - snímkování vašeho domu termokamerou! Neváhejte, akce platí pouze do 15. 2. 2012!

Více informací získáte na www.ippolna.cz a na bezplatné telefonní lince 800 100 533