Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Česká střešní krytina Satjam na střechách v dalekém Iráku

Po kvalitní střešní krytině je poptávka po celém světě. Ani takové destinace, jako je Irák, nejsou výjimkou. Samozřejmě, že většina z nás zná Irák hlavně díky válečným konfliktům, na které upozorňují zpravodajství snad na všech televizních kanálech. To je ovšem pouze jedna strana tváře Iráku. Irák je také krásnou zemí s historií a hrdostí. Jedná se o zemi, která je velmi důležitá pro náš export. Ropná naleziště v Iráku dělají z této země bohatou lokalitu, ve které je důležité navázat dobré obchodní a partnerské vztahy. Společnosti Satjam se to daří již dlouhodobě.

Na cestu se chystá kamion číslo 100

Společnost Satjam dodává na irácký trh různé druhy plechové střešní krytiny a okapový systém Niagara. Na spolupráci s touto destinací se soustředí již od roku 2010. Letos tedy úspěšně dokončí čtvrtý rok spolupráce. Na cestu zatím Satjam vypravil 99 kamionů se střešní krytinou a okapovým systémem. Zanedlouho se do Iráku vydá i kamion číslo 100. Společnost Satjam se snaží, aby tato vzájemná spolupráce trvala ještě velmi dlouho a aby se zájem o kvalitní českou střešní krytinu v Iráku ještě zvedl.

Střešní krytina a okapový systém Niagara na jednom z domů nové městské části
Střešní krytina a okapový systém Niagara na jednom z domů nové městské části
Střešní krytina a okapový systém Niagara
Střešní krytina a okapový systém Niagara

Satjam se dostává do podvědomí i díky veletrhům

Klimatické podmínky v Iráku jsou velmi náročné. Je proto nutné, aby střešní krytina vykazovala vyhovující kvalitu a odolnost. To se střešním krytinám Satjam opravdu daří. Právě díky dlouhodobé vysoké kvalitě střešních krytin se jedná o stálou spolupráci. Satjam se také snaží dostat hlouběji do podvědomí veřejnosti v Iráku. Fakt, že je česká střešní krytina opravdu kvalitní, potvrzuje na veletrzích a výstavách, kterých se účastní přímo v Iráku. Příkladem je veletrh International Trade Fair, kterého se Satjam účastní každoročně od roku 2010, a ze kterého jsou pořízeny následující fotografie. Na další veletrh se společnost Satjam chystá již v říjnu tohoto roku, kde Iráku představí i novinky ve svém sortimentu.

Satjam na veletrhu International Trade FairSatjam na veletrhu International Trade FairSatjam na veletrhu International Trade Fair

Spolupráce začíná být velmi úspěšná

Foto z jednání o realizaci projektu
Foto z jednání o realizaci projektu

Irák se za poslední roky mohl dostatečně přesvědčit o kvalitách plechových střešních krytin a okapových systémů Niagara. Díky tomu byl na veletrhu v roce 2012 domluven unikátní kontrakt. Společnost Satjam dodá střešní krytinu na vznik zcela nové a moderní městské části.

Velikost celého projektu je ohromující. Na realizaci nové městské části společnost Satjam dodá 40 000 m2 střešní krytiny.

 

Více informací o společnosti Satjam.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.