Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HUMMEL - pásová bruska na podlahy

Představujeme legendu v broušení podlah: Hummel od firmy Lägler

Pásová bruska Hummel je vůbec nejznámější parketářská bruska na světě. Hodí se totiž k opracování menších i opravdu velkých ploch. Má dlouhodobě prověřenou technickou úroveň, poskytuje optimální kvalitu broušení a dovede si poradit i s problémovými podlahami. Tato bruska s nekonečným brusným pásem byla vyvinuta v šedesátých letech a její léty prověřený systém je dnes nesporně jedničkou v opracování dřevěných podlah.

Bruska Hummel má řadu nepřekonatelných výhod:

  • vede k hospodárnosti
  • má optimální poměr pracovního výkonu a vysoké rychlosti výměny brusného pásu
  • poskytuje vysokou kvalitu práce
  • je bezpečná vzhledem k úrazům
  • má poměrně robustní konstrukci, která dobře optimalizuje odsávání prachu při náročném a únavném způsobu práce

Optimálních výsledků je také dosahováno u problémových podlah měkká dřeva mozaikových parket. Pro snadnou přepravu je možné jednoduše sundat motor a vodící trubici. Pásová bruska HUMMEL je vhodná pro broušení dřevěných a korkových podlah, bruslařských drah z umělé hmoty, tartanových drah. Ve zvláštním provedení je ji také možné použít pro opracování plechových tabulí a šalovacích desek.

Ve Světě podlah Supellex je to první bruska, kterou doporučíme na opracování dřevěných podlah. Její velkou výhodou je i to, že se velmi snadno přepravuje, protože se dá rozdělit na tři části.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama