Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová kolekce vinylových podlah Wineo Selection

Kvalitní německý výrobce Wineo uvádí na trh kolekci privátních vinylových podlah pod názvem Selection.

Vinylové podlahy Wineo Selection jsou určeny pro komerční realizaci a běžnou bytovou zátěž. Výrobce je nabízí ve variantě klasické lepené podlahy i moderní variantě click. Ve Světě podlah Supellex najdete všechny dekory i varianty podlahy na každé z prodejen.

Kolekce podlah Wineo Selection vychází především ze zákaznicky oblíbeného dubového dekoru. Nestárnoucí klasiku představuje odstín Energy Oak Warm, světlou a jednoduchou variantou je odstín Inspiration Oak Clear. Pokud jste milovníci výrazných designů, určitě vás zaujme odstín Romance Oak Brilliant. Nadčasový dekor Starlight Oak Soft představuje zjemněnou šedou variantu dřevěného dekoru. Rozhodně je tedy z čeho vybírat, takže se neváhejte obrátit na naše odborníky, kteří vám pomohou vybrat správnou vinylovou podlahu a následně zařídí i její odbornou pokládku.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama