Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Supellex - Svět podlah otevřel nové podlahové centrum ve Zlíně.

Rozhodli jste se pro pořízení nové podlahy, do vašeho bytu, domu či kanceláře? Nevíte kde mají největší výběr kvalitních podlahových krytin za tu nejlepší cenu?

Právě pro vás je tu naše společnost Supellex - Svět podlah, showroomy najdete v Brně, Ostravě, Plzni, Praze a Velké Bíteši.

Od dubna 2020 naše společnost Supellex- Svět podlah rozšířila své působení na trhu podlah a ve spolupráci s firmou Sapeli otevřela nové podlahové centrum ve Zlíně.

V našich showroomech Supellex-Svět podlah najdete velký výběr vinylových, laminátových a dřevěných podlah, PVC v různých šířkách a provedeních, přírodní korkové podlahy a linoleum, koberce, dřevoplastová prkna na venkovní terasy a také nezbytné doplňky pro podlahy jako jsou lišty a podložky, a speciální oleje a vosky pro údržbu podlah.
Kromě velkého výběru podlahových krytin vám v podlahových centrech poskytneme odborné poradenství, proškolený personál vám pomůže s výběrem vhodné podlahy a doporučí specializovaného podlaháře.

Navštivte naše showroomy Supellex-Svět podlah, nebudete zklamáni.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama