Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rigidní vinylové podlahy vás překvapí svou odolností i snadnou pokládkou

Uvažujete o nové podlaze do domu či bytu? Nemůžete se rozhodnout a toužíte po odolné podlaze na mnoho let? Právě pro vás je tu novinka na trhu - vinylová rigidní podlaha.


Je stabilní, odolná vůči vlhkosti a hodí se do všech bytových prostor včetně koupelny a kuchyně, a díky svým vlastnostem ji můžete bez obav položit i v komerčních prostorách jako jsou jsou kanceláře a obchody. Speciální povrchová úprava zaručuje odolnost proti poškrábání, komfortní pochůznost, výbornou zvukovou izolaci, snadnou údržbu a přirozený vzhled.

Rigidní vinylové podlahy se vyznačují snadnou pokládkou a jsou vhodné i na podlahové topení.

Naše společnost Supellex-Svět podlah nabízí dvě kolekce rigidních vinylových podlah od francouzského výrobce Gerflor. Kolekce Gerflor Designart Home Rigid, která určena do bytových prostor se pyšní dvanácti luxusními dekory dřeva a kamene a je ideální pro renovace a vlhké prostory.

Kolekce Gerflor Designart Traffic Rigid je navržena pro komerční prostory, ale můžete ji použít i v domácích prostorách se zvýšenou zátěží jako jsou chodby, haly, zimní zahrady. Disponuje integrovanou podložkou, která vám zpříjemní chůzi a zaručí snížení hluku. I v této kolekci máte na výběr z dvanácti dekorů.

Obě kolekce rigidních vinylových podlah Gerflor si můžete prohlédnout v našich showroomech, které najdete v Praze, Brně, Plzni, Ostravě, Velké Bíteši a nově i ve Zlíně.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama