Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sádrová samonivelační stěrka S-DEX

Samonivelační stěrka vytvořená podle požadavků realizačních firem ve spolupráci s rakouským výrobcem stavební chemie Ardex.

Sádrová samonivelační hmota S-DEX je rychletuhnoucí. Tato vyrovnávací podlahová hmota je určena pro tloušťku 2–25 mm v jedné operaci. Hodí se pro vyrovnání cementového i sádrového podkladu v suchém prostředí. Práce s ní je rychlá, ovšem ještě rychlejší je doba, po které po ní můžete chodit – a to 3 hodiny.

Sádrová samonivelační hmota S-DEX vychází ze skutečných potřeb a přání realizačních firem, se kterými Supellex už desítky let spolupracuje. Díky podnětům podlahářů má samonivelační hmota řadu skvělých vlastností. Myšleno bylo především na komfortní délku zpracování, která činí 40 minut. Samonivelační hmota je balena v moderním plastovém obalu, proto se velmi dobře skladuje i v poměrně drsných podmínkách samotné realizace. Ani při transportu s ní není třeba zacházet jako v rukavičkách. V případě dalších informací se obraťte na některou z poboček Supellexu, kde vám s novou stěrkou ochotně poradí a zodpoví každou otázku.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama