Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Samonivelační stěrka, kterou doporučují zkušení podlaháři

Potěšíme všechny profesionální podlaháře i zručné domácí kutily, kteří rádi pracují s kvalitní stavební chemií.


Ve spolupráci s rakouským výrobcem stavební chemie Ardex jsme vytvořili dvě skvělé samonivelační hmoty, které vycházejí z potřeb samotných podlahářů. Cementové a sádrové samonivelační hmoty s názvy C-DEX a S-DEX vycházejí ze skutečných potřeb a přání realizačních firem, se kterými už desítky let pracujeme. Představy jednotlivých podlahářů se mohou v některých ohledech různit, ale vždy mají řadu věcí společných. A právě z nich vycházejí naše samonivelační hmoty, pro PVC podlahy, které mají velmi komfortní délku zpracování – a to 40 minut.

Sádrová samonivelační hmota S-DEX je rychletuhnoucí. Tato vyrovnávací podlahová hmota je určena pro tloušťku 2–25 mm v jedné operaci. Samonivelační hmota S-DEX je vhodná pro vyrovnání cementového i sádrového podkladu v suchém prostředí. Chodit se po ní dá už za 3 hodiny. Samonivelační hmoty jsou baleny v moderním plastovém obalu, díky kterému se velmi dobře skladují i v náročných realizačních podmínkách a nevadí jim ani nešetrný transport.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama