Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lak na dřevěnou podlahu? Jedině značky Bona

Supellex je největším dodavatelem laků a nátěrů na vodní bázi, určených pro komplexní povrchovou úpravu, ochranu a údržbu všech druhů dřevěných podlah

Dřevěná podlaha je živý organismus, který svým způsobem stárne do krásy a potřebuje hlubší péči než podlaha laminátová nebo PVC. Pokud si dopřejete luxus nádherné dřevěné podlahy, určitě je třeba se o ni řádně starat – se základním i vrchním lakem vám pomohou produkty značky Bona.

Bona nabízí základní i vrchní laky na podlahy. Základní laky se skládají z nežloutnoucí akrytálové disperze na vodní bázi. Ta vytvoří lehké zabarvení dřeva a zachová jeho přírodní vzhled. Zároveň se jedná o elastický produkt, takže nedochází k bočnímu slepení hran. Základní laky bona se hodí na všechny druhy dřevěných podlah – před samotnou aplikací je musíte nechat temperovat na teplotu místnosti a vzhledem k intenzivnímu bobtnání dřeva aplikovat jenom dvě vrstvy laku denně.

Vrchní laky jsou určeny na dřevěné podlahy vystavené velkému provoznímu zatížení. Hodí se na podlahy do nákupních center, letišť, ale také vytížených zdravotních středisek nebo hojně navštěvovaných úřadů. V naší nabídce naleznete nejpoužívanější produkty, v případě, že nenaleznete Vámi hledaný produkt od výrobce Bona, neváhejte nás kontaktovat, i ostatní produkty Bona dodáváme.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama