Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní lepidla na podlahy Chemos

CHEMOS DL 300 lepidlo na vinylové dílce s velmi rychlou tvorbou vysoké pevnosti ve smyku.

Lepení vinylových podlah je častým tématem pro domácí kutily i odborníky. Ve Světě podlah Supellex vám každý specialista na lepené podlahy doporučí svěřit tuto práci profesionálům. Pokud by vám realizace nešla zrovna od ruky, můžete poškodit materiál, strávit prací spoustu hodin a kýženého výsledku se stejně nedočkat. Druhou stranou mince je, že profesionální podlaháři jsou zvyklí pracovat s kvalitním lepidly – třeba s těmi značky Chemos.

Lepidlo DL 300 značky Chemos se užívá pro lepení do mokrého lože. Někteří amatérští podlaháři zažijí to, že jim při lepení lepidlo vytéká spárami lamel. To se stává v případě, kdy užijí velké množství lepidla, které pak nemá jinou cestu úniku, a tak spárami proteče. Pokud zvolí velikost zubové stěrky A1 nebo A2, určitě jim přes spáry vyteče. Pro čistou práci se užívá zubová stěrka velikosti A4. Lepidlo nevyteče a po deseti minutách od začátku realizace začne postupně lepidlo „přitahovat“ dílec k sobě. Pokud ovšem podlahář používá zubovou stěrku jiné velikosti, může lepidlo protékat nebo mohou jednotlivé díly po podlaze „klouzat“. Proto se vyplatí svěřit pokládku podlahy profesionálnímu podlaháři.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama