Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Praktická bruska na okraje podlah Mini Edge

Okrajová bruska na podlahy MINI EDGE je velice praktický výrobek pro broušení okrajů dřevěných podlah se speciální funkcí na broušení schodů.

Mini Edge patří mezi brusné stroje značky Bona, které jsou dlouhodobě prověřeny profesionálními podlaháři i zručnými amatéry. Značka Bona má v nabídce Světa podlah Supellex své tradiční místo – nabízí totiž kvalitní stroje se spoustou důležitých funkcí a vychytávek. Ty má koneckonců i bruska na okraje Mini Edge. K jejím novým funkcím patří například ergonomická a nastavitelná rukojeť, funkce pro broušení schodů a inovovaný pytel na prach.

Kromě praktických vychytávek má bruska Mini Edge i poměrně velká technická zlepšení – mezi ně patří nový typ účinnějšího hnacího řemene, reflektor k lepšímu osvětlení pracovního prostoru, abyste hned věděli, že už máte hotovo, a trvanlivý a bezúdržbový teflonový pás. Velkou výhodou je i hmotnost stroje – pouhých 9 kg.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama