Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Záchytný systém na střeše: kdy (ne)musí být?

Bezpečnost pracovníků na střechách je nepopiratelně důležitá. Záchytný systém na střeše se stal klíčovým prvkem, který zajišťuje ochranu před pádem a dalšími riziky.

Asi všichni víme, že je bezpečnost pracovníků na střeše a ve výškách klíčová. Přeci jen jde o nejrizikovější zaměstnání. Záchytné systémy jsou tak nezbytné pro prevenci nehod a jejich potřeba a použití je regulována zákony.

Některé střechy ochranu vyžadují, jiné ne, některé musíte zabezpečit proti pádu, jiné proti uklouznutí. Jak se prokousat zákony, vyhlášky a normami, abyste se nezbláznili? Udělali jsme to za vás.

Zjistěte, kdy je ochrana proti pádu nezbytná a kdy ne. V článku na našich webovkách vám nabízíme obsáhlý přehled. A v každém případě jsme tu pro vás, abychom vám pomohli se zorientovat.

Jak se z paragrafů nekroutit jako paragraf? Přečtěte si náš článek.

Celý článek


ROOFIX
logo ROOFIX

Český certifikovaný výrobce střešního záchytného a zádržného systému proti pádu osob ROOFIX. Nově prodáváme i vybavení pro práci ve výškách. Nabízíme tak komplexní ochranu při práci ve výškách. Smyslem naší práce je zajistit bezpečný pohyb a práci na ...

 
 
Reklama