Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečná a spolehlivá práce v závěsu - NOVINKA

Nový kotvicí bod do železobetonové konstrukce, který zajišťuje bezpečnou podporu při práci v závěsu. Díky nízkému profilu je ideální například pro revizní šachty vysokých hal.

Nový kotvicí bod proti pádu osob ROOFIX, Bodík, představuje klíčový prvek pro práci v závěsu. Práce ve výškách obecně vyžaduje obzvlášť pevné a spolehlivé řešení - a, pozor, i přes své roztomilé jméno tento Bodík maximální oporu a bezpečnost poskytuje!

Bodík lze použít jak pro dočasné, tak permanentní instalace. A jeho využití? Tento bod je navržen s nízkým profilem, s výškou přibližně 7 cm, najde uplatnění pro aplikaci do finální vrstvy betonové střechy (kde již není zateplení). Vhodný je tedy například v prostředích jako jsou revizní šachty vysokých hal.

Snadná instalace do monolitických desek minimálně C25/30 se provádí buď pomocí průvlakových kotev, nebo upevňovacích šroubů. Upozorňujeme, že v případě rekonstrukcí je nutné provést tahovou zkoušku, aby byla zajištěna pevnost a bezpečnost této konstrukce.

Je důležité zdůraznit, že při práci v závěsu je bezpečnost prioritou. Použití tohoto kotvicího bodu do železobetonové konstrukce přináší pracovníkům jistotu, že mají stabilní oporu při své činnosti. Jeho odolnost a schopnost poskytnout potřebnou bezpečnost v prostředích, kde je práce v závěsu nevyhnutelná, činí z tohoto prvku nepostradatelný nástroj pro profesionální nasazení v mnoha odvětvích.

Bodík přináší spojení mezi spolehlivostí a flexibilitou, poskytující potřebnou stabilitu a bezpečnost pro pracovníky pohybující se v závěsu v náročných pracovních prostředích.

Zajímá vás více informací o tomto kotvicím bodu nebo celkově o záchytných systémech? Ozvěte se nám.

Produktový katalog


ROOFIX
logo ROOFIX

Český certifikovaný výrobce střešního záchytného a zádržného systému proti pádu osob ROOFIX. Nově prodáváme i vybavení pro práci ve výškách. Nabízíme tak komplexní ochranu při práci ve výškách. Smyslem naší práce je zajistit bezpečný pohyb a práci na ...

 
 
Reklama