Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak správně navrhnout systém vnějšího kontaktního zateplení

Společnost Kingspan® si pro Vás připravila webinář na téma: Jak správně navrhnout systém vnějšího kontaktního zateplení “ETICS” s použitím produktu Kingspan Kooltherm® K5 Kontaktní fasádní deska.

Webinář se koná na YouTube stránce ve formě online přenosu a to dne 6. 9. 2019.

Bude se probírat:

  • Přeprava a skladování desek
  • Technologický postup montáže
  • Požární bezpečnost dle ČSN 730810

Kooltherm® K5 Kontáktní fasádní deska - Ideální tepelná izolace fasád

Kontaktní fasádní desky z naší produktové řady Kingspan Kooltherm® jsme vyrobili na bázi tvrzené fenolické pěny, primárně vyvinuté jako ideální tepelný izolant. Fenolická pěna je vhodná pro aplikaci do kontaktních fasádních systémů ETICS. Ve svém projektu desky využijete i pro detailní úpravy parapetů, ostění a nadpraží okenních a dveřních otvorů v obvodových stěnových konstrukcích.

Desky pro tepelnou izolaci fasád jsme již při výrobě opatřili textilií na bázi skla se zvýšenou pevností. Vhodná je pro aplikace ETICS a zaručuje perfektní ochranu desky i dokonale pevné spojení se systémovými vrstvami všech renomovaných výrobců ETICS.

Velkou výhodou našich kontaktních fasádních desek je také jejich snadná úprava pro pokládku. Tu můžete provést přířezem na rotační pile nebo pouhým zubatým nožem, pokud potřebujete řešit menší rozsah či detaily. Desky při pokládce klaďte na sraz do plochy na vazbu. Kotvení provádějte pomocí vhodných standardních kotvicích a lepicích prostředků z portfolia dodavatelů.

 
 
Reklama