Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vysoce kvalitní materiály na střechy ALUMAT a AluFalc nově s 60letou zárukou

Díky poskytnutým zárukám na vstupní materiály od výrobce Norsk Hydro jsme upravili s platností od 1.1. 2017 záruční podmínky pro naše produkty z hliníku v programu Satjam záruka Plus.

Na výrobky z materiálu ALUMAT platí záruka 60 let na životnost a 30 let na trvanlivost povrchové úpravy, pro materiál AluFalc je záruka životnosti také 60 let a záruka na povrchovou úpravu dokonce 35 let. U ocelových produktů se záruky nijak nemění.

ALUMAT a ALUMAT STUCCO jsou progresivní a vysoce jakostní materiály v nabídce společnosti SATJAM. Jedná se o moderní, odolný a estetický materiál pro výrobu střešních krytin nejvyšší kvality. Těmito produkty SATJAM vychází vstříc zákazníkům, kteří požadují vysoce jakostní krytiny s dlouhou životností a extrémní odolností.

ALUMAT ALUFALC SATJAM střešní krytina střecha

SATJAM AluFalc je hliníkový plech speciálně určený pro falcování. Tento plech je opatřen povrchovou úpravou na bázi polymerem modifikovaného polyuretanu v tloušťce 25 μm. Nabízeného ve dvou odstínech – hnědé RAL 8017 a antracitové RAL 7016 v matném provedení.
Struktura povrchové úpravy je odlišná od ALUMATu, a proto tyto materiály nedoporučujeme kombinovat.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama