Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM prodlužuje akční ceny na střešní krytiny včetně mnoha dalších výhod

Prodlužujeme platnost aktuálních akčních nabídek, a to až do 31. března 2017. Více informací k aktuálním akcím naleznete v přiloženém souboru a na našich webových stránkách.

střešní krytina střecha SATJAM

Nyní máme nově v nabídce hliníkové svitky v tloušťce 0,7 mm pod označením AluFalc, tento materiál byl speciálně pro nás vyvinut norským producentem firmou Hydro Norsk. Svými vlastnostmi je předurčený pro falcování, barevnost RAL 7016 a 8017.

Zaváděcí cena krytiny Trend v provedení Alumat je 249 Kč/m2, tato krytina se vyrábí bez ochranné fólie, nabízíme ji v provedení RAL 8017 hnědá a RAL 7016 antracit, expedujeme pouze na odlehčených paletách a maximální výrobní délka je 3,5 m.

Nerezové šrouby SDT-INOX odebrané ke krytinám Roof, Grande a Trend z materiálu Alumat nabízíme s akčním zvýhodněním ve formě slevy 1.000 Kč za každé zakoupené balení.

Platnost cen a akčních zvýhodnění je nově stanovena do 31.3. 2017 nebo do vyprodání zásob. Více informací na www.satjam.cz.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama