Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Lifebrick® na veletrhu BAU 2015

Český výrobce fasádních obkladů Lifebrick® se ve dnech 19.–24. ledna zúčastnil světově výzamného veletrhu BAU 2015 v Mnichově. Veletrh se koná jednou za dva roky a každý ročník přiláká více než dva tisíce vystavovatelů a na 250 000 návštěvníků. Kromě společnosti Lifebrick se účastnilo dalších 16 českých firem z různých odvětví stavebnictví.


„Možnosti zúčastnit se takto významné události se zásahem nejen pro evropské, ale i mimo evropské trhy jsme využili poprvé,“ uvádí marketingová manažerka společnosti Petra Dvořáková. „Krátce po skončení veletrhu můžeme konstatovat, že to bylo rozhodnutí pozitivní. Potvrdila se nám naše představa o tom, že fasádní obklady Lifebrick® mají rozhodně šanci uspět na zahraničních trzích,“ dodává Dvořáková. Unikátní tvar fasádní cihly Lifebrick® a suchý způsob montáže vzbudil zájem nejen u privátních klientů, ale především u potenciálních obchodních partnerů napříč Evropskou unií. Přízeň návštěvníků expozice si výrobky Lifebrick získali mimo jiné tím, že jsou ekologické, plně recyklovatelné a nabízí řešení pro jakýkoliv typ stavby. Ať se jedná o požadavek odvětrání zdiva (odvětraná fasáda Lifebrick standard), nebo prodyšné zateplení domu (zateplovací systém Lifebrick therm).

O účast na takto významném veletrhu je mezi firmami obrovský zájem, což potvrzuje také výstavba dalších dvou hal. Ročník 2017 tedy slibuje ještě mnohem více vystavovatelů z celého světa. „Naše dlouhodobá strategie směřuje k tomu, že další ročník BAU opět zahrneme jako jednu z možností prezentace našich výrobků v zahraničí,“ uzavírá Petra Dvořáková.




Společnost Lifebrick s.r.o. je největším českým výrobcem betonových a perlit-betonových fasádních obkladů. V České a Slovenské republice zajišťuje kompletní servis pro koncové zákazníky i obchodní partnery. Lifebrick najdete v široké síti stavebnin po celé ČR. V rámci programu Nová zelená úsporám je firma zaregistrována jako odborný dodavatel a výrobek, respektive systém Lifebrick® therm je jako jediný zapsán mezi zateplovacími systémy mimo systém ETICS.

Fasádní obklady Lifebrick® standard - aktivně odvětrávaná fasáda s vysokou pevností a odolností vůči mechanickému poškození.

Fasádní obklady Lifebrick® therm - tepelně-izolační fasádní cihla ideální pro zateplení všech stavebních konstrukcí.

www.lifebrick.cz

 
 
Reklama