Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využijte nový software Inoutic Project Plan pro výpočty okenních výplní

Přední evropský výrobce PVC okenních profilů, společnost Inoutic, představila nový interaktivní projekční software Inoutic Project Plan. Tento nový nástroj umožňuje například výpočty statických a tepelněizolačních parametrů konstrukcí otvorových výplní včetně generování výkresů a detailních specifikací konstrukcí. Určen je pro práci architektů, projektantů a výrobců PVC oken a dveří.

Nový software Inoutic Project Plan - Teplotní průběh
Nový software Inoutic Project Plan - Teplotní průběh

„Nový software Inoutic Project Plan přináší širokou nabídku informací a nástrojů pro navrhování, projektování a zabudování oken, včetně řady kalkulačních nástrojů. Zákazníkům z řad projektantů či výrobců oken usnadní vytvoření projektu se správnými parametry otvorových výplní, které potřebují pro výběrová řízení a stavební dokumentaci,“ uvedl Ondřej Fridrich ze společnosti Inoutic.

Interaktivní program Inoutic Project Plan nabízí základní přehled produktů portfolia PVC okenních a dveřních profilů Inoutic – Eforte, Prestige a Arcade a umožňuje vytvářet libovolné sestavy prvků, řezů a 3D vizualizací. Pro nadefinovaný prvek nebo sestavu vypočítá tepelně izolační parametry (U) a statické vlastnosti (zatížení větrem). Umožňuje také testovat osazení okna v různých typech ostění, včetně výpočtů izotherm. V jakékoli fázi plánování je možné vyexportovat veškeré prvky do výkresové dokumentace pro CAD nebo vytisknout sestavy pro vytvoření projektu.

Software Inoutic Project je zdarma ke stažení v českém jazyce po přihlášení na webových stránkách http://www.inoutic.cz/cz/architekti. Firma nabízí zájemcům z řad odborné veřejnosti v případě zájmu zaškolení pro práci s tímto softwarem.







O společnosti Inoutic

Společnost Inoutic je dceřiná společnost belgického koncernu Deceuninck, předního výrobce vysoce kvalitních PVC okenních a dveřních profilů a stavebních systémů, zejména obkladů a teras z kompozitního materiálu Twinson. Skupina Deceuninck patří mezi tři největší výrobce okenních profilů v Evropě. Je aktivní ve více než 25 zemích světa v Evropě, severní Americe a Asii, kde zaměstnává přes 3400 spolupracovníků. V roce 2014 skupina Deceuninck vykázala čistý zisk ve výši 10,5 milionů EUR a konsolidované tržby vzrostly na 552,8 milionů EUR.

Pobočka Inoutic se sídlem v Popůvkách u Brna byla založena v roce 1993 a v roce 2013 oslavila 20 let úspěšného působení na Českém trhu. Jako dceřiná obchodní jednotka zajišťuje distribuci okenních a dveřních systémů a dalších stavebních systémů v České republice, Slovensku a Maďarsku.

www.inoutic.cz

 
 
Reklama