Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Šedá je „IN“! Inoutic je jediný výrobce, který nabízí kompletně šedá PVC okna

Moderní architekturu a bydlení víc než kdykoli jindy utvářejí detaily. Bez nich by celek nefungoval. Společnost Inoutic, přední evropský výrobce PVC okenních a dveřních systémů a kompozitních stavebních materiálů, jako jediný na českém trhu nabízí PVC okenní a dveřní profily v šedé barvě. V kombinaci s šedými dekoračními fóliemi dodají oknům nebo dveřím moderní a luxusní vzhled i při otevření!

Šedá je „IN“


Okna jsou nejen funkčním stavebním prvkem, který ochrání domov před nepřízní počasí, zabrání v zimě tepelným únikům, zajistí přísun denního a slunečního světla a čerstvého vzduchu, ale ve správném barevném odstínu dodají bydlení styl a mohou se stát i nezanedbatelným designovým prvkem. Navíc okna a dveře z plastových profilů nabízí výborné tepelně-izolační vlastnosti, dlouhou životnost a nízké nároky na údržbu.

Kromě technologického pokroku jde kupředu i estetická část. Bílá okna si sice i nadále zachovávají svoji oblibu, ale absolutním trendem jsou nyní šedé odstíny fólií s kovovým vzhledem. Dokonale imitují hliník, ale přitom mají vynikající tepelně-izolační parametry.

Inoutic ALU-look – hliníkový vzhled pro PVC okna

Na tuzemském trhu je pouze jediný výrobce profilových systémů pro plastová okna a dveře, který nabízí základní tělo, tj. plastové profily v šedé barvě, které se ideálně hodí pro kombinaci s šedými fóliemi. Tímto výrobcem profilů je společnost Inoutic. Šedé profily Inoutic s šedými a metalickými oboustrannými fóliemi dodají oknům a dveřím jednotný a luxusní vzhled i při otevření. Už nikdy víc vás tak nebude rušit pohled na bílé části profilů při otevření okna, ale naopak vás potěší pohled na 360° šedé (oboustranná fólie a profily v šedé barvě).

Takto ANO! Šedé profily s šedými fóliemi
Takto ANO! Šedé profily s šedými fóliemi
Takto by vaše okno vypadat nemělo!
Takto by vaše okno vypadat nemělo!

Nový odstín šedé fólie ALUX DB 703 se třpytivým kovovým efektem pro všechny profilové systémy Inoutic – Eforte, Prestige a Arcade
Nový odstín šedé fólie ALUX DB 703 se třpytivým kovovým efektem pro všechny profilové systémy Inoutic – Eforte, Prestige a Arcade
 

Inoutic nabízí na šedé základní profily 13 odstínů šedých dekoračních fólií (včetně 4 odstínů Architecture Colors s kovovým vzhledem). NOVINKOU je fólie ALUX DB 703 navozující pocit práškovaného hliníku. Speciální pigmenty v kombinaci s povrchovým reliéfem vytvářejí typický třpytivý kovový efekt.

V případě volby šedých profilů ve spojení s šedými fóliemi nedochází k prodloužení dodací lhůty ze strany výrobce a dodavatele oken. Stejné fólie mohou být použity nejen pro okna a dveře, ale i pro garážová vrata a rolety. Zajistíte tak ucelený vzhled celého domu.

Jednotný 360° šedý vzhled – šedé základní profily v kombinaci s 13 šedými fóliemi si lze dopřát u všech profilových systémů společnosti Inoutic:

  • u prémiových profilů Eforte vhodných i pro pasivní a nízkoenergetické bydlení, které nepřipouští kompromisy z hlediska kvality a tepelné izolace,
  • u ideálně vyvážených profilů Prestige z hlediska ekologie, designu a funkčnosti splňujících vysoké nároky na současné stavby,
  • či u prověřených a spolehlivých profilů Arcade s příznivým poměrem cena/výkon odpovídajících standardním požadavkům na plastová okna (mimo Architecture Colors).

Elegantní vzhled podtrhuje vysokou kvalitu oken i dveří.

šedé rámy oken šedý rám okna inoutic deceuninck
šedé rámy oken šedý rám okna


 
 
Reklama