Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lepíme společně - získejte penetraci zdarma a další z mnoha odměn

Práce s Cemix programem pro lepení obkladů a dlažeb Vás bude bavit. A to i díky nové možnosti získat dárek z letní nabídky odměn v hodnotě za více než 1 000 000 Kč.

Cemix - lepíme společně - letní akce
Cemix - lepíme společně - letní akce

Říká se, že na obkladech se pozná práce profesionála. I ty nejkrásnější obklady a dlažby ztrácí svůj půvab, když špatně drží, odpadávají nebo jsou dokonce křivě položené. A základem úspěchu je dokonale rovný, čistý a napenetrovaný podklad.

Správný fachman by neměl podceňovat význam penetrace a měl by se držet doporučených postupů a materiálů v systémových řešeních. Od společnosti LB Cemix přitom můžete získat penetraci zcela zdarma. Ke každým 6 pytlům lepidla, zakoupeným od 1.7. do 31.8. 2017, získáte ve vybraných stavebninách 5 kg balení Cemix Penetrace hloubkové!

Jaké jsou hlavní výhody Penetrace hloubkové?

  • podporuje systémové řešení Cemix
  • zlepšuje komfort práce a kvalitu díla
  • vhodná pod všechny hydroizolační stěrky Cemix

Losování o atraktivní ceny

Za nákup lepidel od značky Cemix ale můžete získat ještě více. Každý měsíc se losuje o 10 cyklodresů, 10 powerbank a 5 sad nářadí.

Jaké jsou podmínky? Do slosování o atraktivní ceny se může přihlásit každý fachman či kutil, který učiní jednorázový nákup akčních materiálů v hodnotě nad 10 000 Kč. Podrobná pravidla akce.

Zkuste štěstí ještě potřetí

Jste na svou realizaci koupelny, kuchyně či jiného obkladačského díla patřičně hrdí? Zašlete nám ji a zkuste štěstí. Třeba i vy získáte jeden ze 3 mobilních telefonů značky CAT.

Přihlaste svůj referenční projekt od 15.7. na www.fachmanklub.cz!

 
 
Reklama