Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FOR ARCH - vše o nízkoenergetickém stavění

Veletrh FOR ARCH 2011 se nezadržitelně blíží. V souladu s moderními evropskými trendy jsme se rozhodli profilovat jeho směr a působení. Téma, které bude provázet celý veletrh, vzešlo z diskuze při uzavření dohody Evropského parlamentu a Rady pro energetickou náročnost budov a podepsané SMĚRNICE O ENERGETICKÉ NÁROČNISTI BUDOV.

Směrnice má za úkol dosažení stavu, aby do roku 2020 byly realizovány pouze budovy, jejichž potřeba energie se blíží nule. Stejně jako toto moderní téma, se snaží veletrh svým profilem co nejvíce přiblížit novým trendům a situacím.

Důraz kladený na úsporu energií ve stavebnictví bude hrát v následujících několika letech důležitou roli. Vystavovatelé veletrhu FOR ARCH proto připravili prezentace novinek a zajímavostí z oblasti NÍZKOENERGETICKÉHO STAVĚNÍ. Na 22. ročníku mezinárodního veletrhu nízkoenergetického stavění FOR ARCH 2011 (21. – 25. 9., PVA Letňany) máte možnost nalézt novinky a trendy tohoto progresivního oboru stavebnictví. Veletrh bude centrem informací, novinek a trendů z nízkoenergetického a pasivního stavění, kde si každý najde, co hledá.

Hlavní téma prostoupí také všechny souběžné veletrhy, kterými jsou: FOR THERM - veletrh vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky, FOR WOOD - veletrh progresivního stavění ze dřeva, FOR ELEKTRO - veletrh elektrotechniky, osvětlovací techniky a zabezpečovacích systémů, SPORT TECH - veletrh sportovních staveb, jejich technologií a vybavení. Každý veletrh má své silné zastoupení v řadách vystavovatelů.

Mezi nejvýznamnější vystavovatele můžeme zařadit tyto společnosti: FOR ARCH - Největší stavební veletrh v Čechách, který spojuje nejsilnější hráče na trhu. Na veletrhu se představí např. Alca Plast, s.r.o., Berndorf Baderbau, s.r.o., Československá obchodní banka, a.s., H+H ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o., HELUZ cihlářský průmysl v.o.s., Kámen engineering, s.r.o., Klinker Centrum, s.r.o., Lomax, s.r.o., Koupelny Ptáček, s.r.o., Slavona s.r.o., SWN MORAVIA s.r.o., VELOX - WERK s.r.o., Velux Česká Republika, s.r.o., Wienerberger cihlářský průmysl a.s., Xella CZ, s.r.o. Veškeré informace najdete na www.forarch.cz.

FOR THERM - Pokud potřebujete do Vašich domů, či ke stavbám kotle, krby, krbové vložky, kamna, techniku pro ohřev vody či obnovitelné a alternativní zdroje energie navštivte veletrh FOR THERM. Zástupci z přihlášených firem: ABX, s.r.o., HAAS+SOHN Rukov, s.r.o., Jaroslav Cankař a syn ATMOS, ROMOTOP spol. s r.o., SEMACO s.r.o., STIEBEL ELTRON spol. s r.o., Stiebel Eltron, s.r.o., Systemair, s.r.o., Vaillant Group Czech s.r.o. Více se dozvíte na www.for-therm.cz .

FOR WOOD - Veletrh zaměřený zejména na využití dřeva ve stavebnictví od konstrukce až po střechu. Své novinky Vám představí tyto firmy: ATRIUM, s.r.o., ELK a.s., HAAS FERTIGBAU CHANOVICE s.r.o., HARTL HAUS CZECH s.r.o., RD Rýmařov s.r.o. a mnohé další. Více na www.for-wood.cz.


FOR ELEKTRO - Je veletrh zaměřený zejména na elektroinstalace, které úzce souvisí se stavbou, zařizováním a zprovozněním interiérů a exteriérů, v současné době i na hledání vhodných systémů vedoucích k úsporám energií. Zástupci tohoto veletrhu jsou: Estelar s.r.o., Pražská energetika, Schneider Electric, ABB s.r.o. Elektro-Praga, ELKO EP, s.r.o., ESTELAR s.r.o., K & V Elektro a.s. Více na www.for-elektro.cz.

SPORT TECH - Veletrh sportovních staveb, jejich technologií a vybavení. Zde se setkáte mimo jiné s těmito firmami: Bazény Desjoyaux, s.r.o., BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., EKKL a.s., IVAR a.s., TENNIS Zlín, a.s. Podrobnosti na www.forarch.cz.

Veletrhy se těší velké přízni mezi odbornými médii a garanty, kteří přebrali nad projekty záštitu. Vybranými zástupci jsou: město Praha, Hospodářská komora ČR, Ministerstvo průmyslu a obchodu, ČVUT v Praze, TZB-INFO, Elektro, Alternativní energie, PRO-ENERGY a mnozí další.

Celý veletrh bude provázet také atraktivní doprovodný program. Veškeré informace můžete najít na našich webových stránkách http://www.forarch.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu!


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...