Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Certifikačních školení fermacell na Stavebninách DEK

Jarní soubor školení, kde získáte oprávnění k montáži suchých stavebních systémů fermacell® a vláknocementových Hardie® obkladů.

V polovině března startuje program certifikačních školení James Hardie Europe

Na webových stránkách fermacell.cz najdou zájemci už nyní termíny a přihlášku k účasti na jarních certifikačních školeních společnosti James Hardie Europe, které firma pořádá ve spolupráci se Stavebninami DEK a na nichž lze získat oprávnění k montáži suchých stavebních systémů fermacell® a vláknocementových Hardie® obkladů.

Certifikát ze školení James Hardie Europe, který je vydáván pod záštitou Cechu suché výstavby České republiky dle zákona 246/01 Sb., bude pro účastníky dokladem, že firma a proškolená osoba mají plnou kompetenci k práci se stěnovými a podlahovými konstrukcemi fermacell® a vláknocementovými fasádními Hardie® obklady. Každé ze školení začíná v 9. hodin a končí kolem třetí odpoledne. Organizátoři na nich účastníkům představí celý sortiment včetně aktuálních novinek. Kromě přednášek bude prostor i na praktické ukázky a odpovědi na dotazy účastníků.

Pokud máte zájem o školení, prosím, vyplňte všechny položky v přihlašovacím formuláři.

Přihlášku odešlete nejpozději týden před termínem konání akce, která vám termínem a místem konání vyhovuje. Na samotné školení pak vezměte kopii živnostenského listu. Účastnický poplatek je 1900 Kč/ osoba + DPH 21 %.

Podrobné informace vám poskytne David Švábenský:

e-mail: david.svabensky@jameshardie.com, tel.: +420 721 448 666.

Termíny certifikačních školení po celé ČR


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama