Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Peter Bancík se stává novým generálním ředitelem Zeppelin CZ

V návaznosti na obchodní změny ve východní Evropě ovlivněné válečným konfliktem na Ukrajině přistoupil holding Zeppelin GmbH k organizačním změnám ve své struktuře. Tyto změny se dotýkají i společnosti Zeppelin CZ, která mění svého generálního ředitele.

Peter Bancík, CEO Zeppelin CZ
Peter Bancík, CEO Zeppelin CZ

Novým generálním ředitelem Zeppelin CZ se stává pan Peter Bancík, který od roku 2017 působí jako generální ředitel Zeppelin SK. V letech 2007 až 2015 zastával pozici Territory Manager ve společnosti Cat Financial Services ČR pro Slovensko a Sales Manager pro Českou republiku a Slovensko. Do společnosti přichází tedy velmi zkušený manažer, který bude nově zastřešovat obě země, Česko a Slovensko.


Dosavadní generální ředitel Zeppelin CZ Stanislav Chládek byl jmenován v rámci holdingu Zeppelin do vedení mezinárodní obchodní jednotky Construction Equipment International, která sdružuje celkem 10 zemí v daném regionu, jehož součástí je také Česká republika a Slovensko. Bude tak odpovědný za implementaci strategie Zeppelin GmbH v jednotlivých oblastech. Ve společnosti Zeppelin CZ zůstává i nadále jednatelem.

 

Peter Bancík byl do funkce nového generálního ředitele Zeppelin CZ jmenován k 1. 10. 2023, od tohoto data bude zastávat pozici generálního ředitele v obou společnostech Zeppelin CZ a Zeppelin SK.

Více informací


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 
Reklama