Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte 20. ročník CAD/BIM konference CADfórum 2023

Nejnovější CAD a BIM technologie pro projektanty, zkušenosti uživatelů z praxe, workshopy k softwarovým nástrojům Autodesk a Arkance Systems. To je náplň odborné konference CADfórum 2023. 17.10. Valeč

Dne 17. října proběhne na zámku Valeč jubilejní, již dvacátý ročník tradiční odborné konference CADfórum 2023. Konference zaměřená na výměnu praktických zkušeností mezi profesionálními uživateli CAD a BIM řešení pro počítačové navrhování je letos pořádána s konferencí GISfórum 2023 (druhý den, 18. října). Akce je určená pro profesionální projektanty a manažery ve stavařské i strojařské praxi.

Příprava na BIM mandát, pozemní stavby, dopravní a infrastrukturní stavby, CDE nástroje, vizualizace a VR... Využijte možnosti setkat se s kolegy projektanty a manažery, kteří řeší stejné výzvy jako vy!

Online registraci, program a další informace o konferenci CADfórum 2023 popř. GISfórum 2023 najdete na stránkách konference.cadforum.cz a konference.gisforum.cz.

Více informací a registrace


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama