Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montérková kolekce MAX NEO je jako dělaná pro práci v dílně i na zahradě

Kutilové pozor! Rádi vyrábíte, svařujete, renovujete, opravujete, sázíte, sekáte nebo stavíte? V tom případě potřebujete vhodný pracovní oděv, který vám dobře padne a ochrání vás před zraněním.

Kutilství je krásný koníček, ale zároveň s sebou nese řadu rizik v podobě zranění od nářadí nebo zahradního náčiní. Jestlipak si na práci do dílny nebo na zahradu berete kvalitní pracovní montérky, trička, mikiny, bundy, kalhoty nebo vesty? Pokud ne, je to velká chyba, protože právě oděvy určené na práci by vás měly ochránit před ušpiněním, odřením nebo pořezáním.

Vyražte do zaměstnání, dílny nebo na zahradu stylově a prakticky
Díky montérkové kolekci MAX NEO, kterou najdete v nabídce TOMIS CZ, budete mít jistotu, že jste pro své bezpečí a pohodlí udělali vše. Kolekce obsahuje hned několik druhů oděvů, které můžete mezi sebou kombinovat - pracovní kalhoty do pasu nebo s laclem, pracovní bundy a mikiny, pracovní šortky a vesty.

Zejména pracovní kalhoty MAX NEO potěší jak dámy, tak pány. Pánské kalhoty do pasu mají pružný pas, řadu kapes a vyztuženou oblast kolen. Dámské MAX NEO lady kalhoty do pasu nabízejí šik střih a samozřejmě i vše, co má pánská varianta. Muži mohou sáhnout i po pracovních montérkách s laclem, které jsou praktické, protože díky pevným šlím nikdy nepadají.

Obléknout můžete i pánské a dámské pracovní bundy a to jak klasické, tak zimní nebo zimní “light“. Naopak pro letní období nabízí kolekce MAX NEO pracovní vesty a šikovné šortky, ve kterých vám půjde vše pěkně od ruky.

Připravte si kompletní výbavu pracovních oděvů na práci v dílně nebo na zahradě od jara až do zimy. S kolekcí MAX NEO si užijete celoroční kutilské žně.

 

Montérková kolekce MAX NEO

 
 
Reklama