Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vlastní konstrukce na uchycení fotovoltaických panelů na rovnou střechu od AKIRE

Aneb proč jsme se rozhodli pro vlastní konstrukční řešení.

Rozhodnutí vyvinout vlastní konstrukci pro upevnění fotovoltaických panelů na rovné střechy vyplynulo z několika důležitých faktorů a problémů, kterým jsme čelili při hledání ideálního řešení. Spolupráce s firmou KOVOSREAL nám umožnila vytvořit řešení, přizpůsobené různým velikostem panelů a specifickým potřebám každé instalace.

Původně jsme hledali standardní konstrukce pro fotovoltaiku na rovných střechách, ale buď jsme nenašli dostatečně flexibilní a kvalitní možnosti, nebo byly dodací lhůty příliš dlouhé. Proto jsme se rozhodli navrhnout vlastní koncept. Ve spolupráci s KOVOSREAL jsme vyvinuli komplexní řešení, které jsme důkladně otestovali a získali pro něj povolení pro používání v náročných sněhových podmínkách I. a II. kategorie.

Certifikací naší konstrukce jsme zaručili vysokou kvalitu a spolehlivost našeho výrobku pro zákazníky, kteří hledají bezpečné řešení pro své solární systémy na rovných střechách.

Náš montážní postup je jednoduchý a efektivní, podobný známému nábytkářskému řetězci. Takže instalace naší konstrukce je rychlá a snadná, což šetří čas a zjednodušuje celý proces.

Každá instalace na rovné střeše je unikátní a vyžaduje individuální návrh. Snažíme se co nejrychleji reagovat na požadavky zákazníků a zajistit dodávku do 3 týdnů od objednání.

Cílem do budoucna je zdokonalovat náš systém a mít všechny komponenty skladem i pro velké odběratele z řad B2B klientů. Tímto dokážeme kombinovat sestavy již připravených prvků a zkrátit dobu dodání na maximálně týden a zabezpečit kontinuální dodávky a servis.

Více informací


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 
Reklama