Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž pro nejlepší klempíře

Kvalitní klempířská práce má zásadní vliv na vzhled objektu i jeho bezvadné fungování. V soutěži ART OF ZINC prezentujeme práci zručných řemeslníků a klempířů, kteří jsou skutečnými mistry ve zpracování titanzinku RHEINZINK.


Střecha a fasáda RD Na Vyhlídce Černošice Kadleček

Klempířské řemeslo je nenahraditelné při budování moderních novostaveb i rekonstrukcích památkových objektů. Pouze kvalitně zpracovaný materiál může zajistit dlouhodobě funkční i estetické řešení.

Jubilejní desátý ročník soutěže ART OF ZINC proběhl v kategoriích: Střecha, Fasáda, Klempířský detail technický, umělecký a Těžká váha. Porota hodnotila úroveň technického zpracování titanzinku vzhledem k odpovídajícím normám, estetickou úroveň funkčního řešení a celkovou architektonickou úroveň objektu.

V letošním roce jsme se s ohledem na velmi různorodé, zajímavé a v některých parametrech těžko srovnatelné objekty rozhodli vítězům nepřiřazovat pořadí, ale vyhlašujeme v každé kategorii rovnocenné ocenění „TOP“ pro více objektů najednou.

Více informací


RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 
Reklama