Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Univerzální stropní systém BEST

Novinka v sortimentu společnosti BEST, a.s., stropní nosníky a stropní vložky BEST, jsou vhodné pro všechny typy zdicích materiálů.

Univerzální stropní systém BEST najde své uplatnění u novostavby i při rekonstrukci. Je velmi dobře použitelný na všechny typy staveb, kde jsou požadovány dobré užitné vlastnosti, vysoká kvalita, dostupná pořizovací cena a jednoduchá montáž. Dá se bez problémů kombinovat s cihelnými, pórobetonovými či vápenopískovými systémy zdiva. Zdravotní nezávadnost a ekologičnost systému je jeho další výraznou výhodou a charakteristickou vlastností.

Polomontovaný žebrový strop BEST se skládá z železobetonových stropních nosníků a je určený pro stropní konstrukce s rozpony do 6,75 m. Tloušťku tohoto stropního systému lze navrhnou ve dvou variantách, a to 200 a 250 mm podle výšky použitých betonových stropních vložek. V případě potřeby vyšší stropní únosnosti lze násobit počet nosníků ve stropní konstrukci, případně použít nadbetonávku vyšší pevnostní třídy.

Pokud chcete nový systém vyzkoušet, kontaktujte obchodní manažery společnosti BEST a.s. (www.best.cz) nebo pošlete poptávku na adresu stropy@best.cz.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 
Reklama