Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aliaxis spustil novou online databázi chemické odolnosti pro průmyslové trubní systémy.

Využijte praktický online nástroj a nechte si poradit s výběrem nejvhodnějšího materiálu potrubního rozvodu pro vaše konkrétní médium v nové online databázi chemické odolnosti.

Využijte praktický online nástroj a nechte si poradit s výběrem nejvhodnějšího materiálu potrubního rozvodu pro vaše konkrétní médium.

Mnoho potrubních systémů je navrženo pro přepravu chemikálií a je nezbytně nutné, aby byl pro dané chemické látky použit vhodný materiál potrubních rozvodů. Díky této online databázi jsme schopni poskytnout návod na volbu nejvhodnějšího materiálu pro Vaší specifickou aplikaci.

Její používání je velmi snadné. Jednoduše začnete volbou látky (formou systematického názvu, registračního čísla CAS nebo čísla EC), kterou chcete v potrubním systému přepravovat. Výsledek a naše doporučení si můžete stáhnout také v pdf a v případě potřeby Vám kolegové rádi s volbou materiálu poradí.

Více o průmyslových potrubních systémech Aliaxis (dříve FIP) i o naší další technické podpoře najdete také na www.aliaxis.cz 

Online databáze chemické odolnosti


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama