Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Startuje architektonická soutěž pro studenty ČVUT fakulty stavební

Studuješ fakultu stavební na ČVUT? Tak se neváhej zúčastnit soutěže o nejlepší návrh Tiny house showroom Saint-Gobain. Vítěz si odnese vedle realizace svého návrhu i 50 000 Kč.

Zadáním soutěže je předložení návrhu na design Showroomu společnosti Saint-Gobain. Od soutěžících se očekává inspirativní prezentace co nejširšího portfolia materiálů společnosti Saint-Gobain a jejich využití ve stavební praxi. Na základě vítězného návrhu bude Showroom realizován v areálu výrobního závodu Rigips v Horních Počaplech.

Tiny house showroom bude sloužit laické a odborné veřejnosti jako prezentační prostor, na kterém bude možné ukázat výkon jednotlivých materiálů a stavebních systémů společnosti Saint-Gobain:

Rigips - systém suché výstavby;
Glasssolutions - skleněné fasády, interiéry;
Isover - izolace, zelené střechy/fasády;
Weber - omítky, zateplovací systémy, nátěry, podlahové hmoty;
Adfors - perlinky, skelné pásky, sklovláknité tapety a dalších materiálů divizí Saint-Gobain. 

K této příležitosti proběhne 26.10.2022 od 10:00 do 11:00 odborná přednáška na ČVUT Fakultě stavební (místnost C-215), kde zástupci Saint-Gobain blíže představí pravidla soutěže a značku Saint-Gobain.

Více o soutěži


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama