Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

On-line konference odborníků Xella Dialog již tradičně představí novinky a služby pro snadné projektování a realizaci staveb

Dva poslední ročníky, organizované formou on-line konference, se setkaly s úspěchem, proto se i letošní Xella Dialog 2022 uskuteční touto formou. Stačí se zaregistrovat a v úterý 18. října 2022 od 10.00 hodin se odkudkoli přihlásit.


V jejím průběhu představí společnost Xella formou čtyř příběhů různých typů staveb, jak uspořit při stavbě rodinného domu a jaké jsou předpoklady úspěchu developerských projektů rodinných domů. Třetí blok se zaměří na přípravu projektu a výstavbu bytových domů, ve čtvrté části programu budou mít účastníci příležitost seznámit se specifickými technickými řešeními pro polyfunkční a nebytové objekty.

„Forma on-line konference se nemění, stejný zůstává i hlavní cíl: představit atraktivní a srozumitelnou cestou široký sortiment výrobků a služeb naší společnosti a usnadnit tak našim partnerům projektování a realizaci staveb,“ vysvětluje vedoucí marketingu Luděk Suchomel a dodává: „Co se mění, jsou témata a akcenty každého ročníku. Letos budou naši techničtí odborníci a manažeři společně s hosty prezentovat na čtyřech typech staveb cestu k rychlé, kvalitní a efektivní výstavbě rodinných a bytových domů nebo polyfunkčních a nebytových objektů. Program je jako každý rok pestrý a jsem přesvědčen, že opět zaujme každého, kdo s našimi stavebními systémy pracuje nebo o nich uvažuje.“

Díky svým technickým parametrům jsou produkty Ytong, Silka a Multipor vhodné pro vysoké nároky požadované v průmyslových a výrobních objektech, obchodních centrech, administrativních budovách či zdravotnických zařízeních. Hledáte-li odpovědi na otázky ohledně specifických technických řešení, ukážeme Vám ve čtvrté části konference příklady, které jsme partnerům navrhli.

REGISTRACE NA XELLA DIALOG


Xella CZ, s.r.o.
logo Xella CZ, s.r.o.

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení celé hrubé stavby i povrchových úprav. Zahrnuje tepelněizolační řadu tvárnic Lambda YQ, s níž je možné dosáhnout hodnot pasivní výstavby i jednovrstvým zděním bez zateplování.

 
 
Reklama